Proizvodnja PVC stolarije

18.12.2016

 
Pružila nam se prilika da posjetimo proizvodne pogone  firme "VNUK" u Svetom Martinu na Muri. To smo iskoristili i vidjeli zašto se Međimurje često ističe kao dio Hrvatske u kojem  se ne vide tragovi gospodarske krize. 
 
U proizvodnim progonima tvrtke "VNUK" usklađene su aktivnosti kompjuterizirane opreme i neophodnog fizičkog rada. Zaposleni mladi djelatnici i nova sofisticirana oprema u potpunoj harmoniji stvaraju kvalitetne proizvode koji se mogu naći na tržištu u više od dvadeset država.
 
Sve što nas je zanimalo mogli smo vidjeti na licu mjesta.

Nije nam cilj da ističemo nečije kvalitete jer vjerujemo da i drugi proizvođači poštuju standarde i imaju isto tako kvalitetne materijale i procese proizvodnje.
 
Cilj nam je da ukažemo na činjenice da je bitna kvaliteta proizvoda. Često se nepravedno optužuju proizvođači, a zanemare propusti prilikom ugradnje stolarije.
 
Na fotografijama se može vidjeti samo dio procesa proizvodnje, što bitno utječe na sigurnost i uštedu toplinske energije.
NAJČITANIJE

Stan prodan na dražbi zbog neplaćanja pričuve

Pravda je spora, ali dostižna. Ipak se može stati na kraj onima koji ne plaćaju pričuvu i svoje stanove koriste na neprimjeren način za ostale suvlasnike.

Krovni prozori

Učestala su pitanja o obvezi održavanja krovnih prozora. Problem se uglavnom javlja u obliku vlaženja (prokišnjavanja) Iako su krovni prozori dio ukupne krovne površine, postoje dvije vrste odgovora;

Predstavnik suvlasnika optužen za pronevjeru

Da su nužne promjene u načinu upravljanja stambenim zgradama, govori i slučaj iz Karlovca.

Prenosimo sdržaj sa portala Udruge suvasnika stanara grada Karlovca
Vodič s korisnim savjetima za sigurno, kvalitetno i ekonomično stanovanje

Vodič s korisnim savjetima za sigurno, kvalitetno i ekonomično stanovanje

Zbog ubrzanog razvoja događaja vezanih za upravljanje, održavanje i razvijanje ukupnih odnosa u zgradama i zajednici, općenito, objavljujemo cjelokupan sadržaj Vodiča u originalnom izdanju.


ZAKON O UPRAVLJANJU I ODRŽAVANJU ZGRADA

Više od deset godina ukazujemo na nedorečenost propisa kojima se regulira pitanje upravljanja i održavanja zgrada. Posljedice tog stanja vidljive su svakim danom sve više. Zgrade su u sve lošijem stan
Zaključci s konferencije o sigurnosti, zaštiti okoliša i energetskoj učinkovitosti

Zaključci s konferencije o sigurnosti, zaštiti okoliša i energetskoj učinkovitosti

Dana 22.09.2016. godine u Rijeci je održana konferencija na temu stanovanja. Konferenciju su organizirali Hrvatska udruga stanara i suvlasnika zgrada i Udruga gradova u Republici Hrvatskoj, pod pokrov

NOVA INICIJATIVA

(Objavljeno 27.1.2013)

Nova inicijativa je pokrenuta na nacionalnoj razini i nadamo se da će se konačno pokrenuti ovo značajno društveo pitanje.

Hrvatska udruga stanara i suvlasnika zgrada koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se