Poštovani!

Prije nego li postavite pitanje, molimo vas da pokušate pronaći željeni odgovor koji smo dali na već ranije potavljena pitanja koristeći tražilicu. Mnogo odgovora na vaša pitanja možete pronaći u Uredbi o održavanju Zgrada i Zakonu o vlasništvu i drigim stvarnim pravima (naročito čl.44 i 45. te od čl. 81 do čl .93. , čl. 110. i 375 do 386.).
Do sada smo primili nekoliko tisuća pitanja, i mnoga se često ponavljaju. Pitanja je svaki dan sve više, i nemoguće je pravodobno na svako dati odgovor.

Novost u rubrici "Pitanja i odgovori

Zbog usklađivanja sa odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, u rubrici "pitanja i odgovori" izvršili smo određene promjene.

Predstavnik suvlasnika po ulazima

Zgrada kao jedinstvena građevina mora imati jednog predstavnika.

Zaključci s konferencije o sigurnosti, zaštiti okoliša i energetskoj učinkovitosti

Dana 22.09.2016. godine u Rijeci je održana konferencija na temu stanovanja. Konferenciju su organizirali Hrvatska udruga stanara i suvlasnika zgrada i Udruga gradova u Republici Hrvatskoj, pod pokrov