Poštovani!

Prije nego li postavite pitanje, molimo vas da pokušate pronaći željeni odgovor koji smo dali na već ranije potavljena pitanja koristeći tražilicu. Mnogo odgovora na vaša pitanja možete pronaći u Uredbi o održavanju Zgrada i Zakonu o vlasništvu i drigim stvarnim pravima (naročito čl.44 i 45. te od čl. 81 do čl .93. , čl. 110. i 375 do 386.).
Do sada smo primili nekoliko tisuća pitanja, i mnoga se često ponavljaju. Pitanja je svaki dan sve više, i nemoguće je pravodobno na svako dati odgovor.

Zakon o upravljanju i održavanju zgrada-povjerenstvo

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja je donijelo Odluku kojm je imenovano povjerenstvo za izradu Nacrta zakona o upravljanju i održavanju zgrada
Zakon o upravljanju i održavanju zgrada-prvi inicijalni sastanak povjerenstva

Započeo je proces koji bi trebao rezultirai donošenjem Zakonom o upravljanju i odražvanju zgrada.

Zakon o upravljanju i održavanju zgrada- imenovano povjerestvo

Dočekali smo i taj trenutak da se krene u pripremu i donošenje zakona kojim će se regulirati pitanja koja nisu obuhvaćena u prethodnoj zakonskoj regulativi