Novost u rubrici "Pitanja i odgovori

1.10.2018

Zbog  zakonskih odredbi o zaštiti osobnih podataka,  došlo je do zastoja u davanju odgovora  na pitanja građana. Izvršili smo  potrebite promjene  i slijedi normalno odgovaranja  na pitanja.

Napominjemo da se veliki broj pitanja ponavlja  pa vam savjetujem da prije postavljanja novog pitanja, pogledate  rubriku "Učestala pitanja" ili uz pomoć preglednika potražite slično pitanje i odgovor. Vjerujemo da između više od 15 000 pitanja i odgovora, možete pronaći i ona koja  vas interesiraju.

UREDNIK

Podatci o dužnicima pričuve

U godišnjoj bilanci upravitelji su dužni upoznati sve suvlasnike o poslovanju zgrade. Između ostalog bilanca mora sadržavati i podatke o dugovanjima poimenično za svakog dužnika.

Zakon o upravljanju i održavanju zgrada-povjerenstvo

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja je donijelo Odluku kojm je imenovano povjerenstvo za izradu Nacrta zakona o upravljanju i održavanju zgrada
Zakon o upravljanju i održavanju zgrada-prvi inicijalni sastanak povjerenstva

Započeo je proces koji bi trebao rezultirai donošenjem Zakonom o upravljanju i odražvanju zgrada.