Nastavlja se energetska obnova zgrada

18.10.2016

OTVOREN POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA 'ENERGETSKA OBNOVA VIŠESTAMBENIH ZGRADA'

17. 10. 2016. - Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga 'Energetska obnova višestambenih zgrada'. Svrha Poziva je provedba mjera energetske obnove i korištenje obnovljivih izvora energije u višestambenim zgradama koje će rezultirati smanjenjem potrošnje energije za grijanje/hlađenje kroz integrirani pristup.

U okviru ovog Poziva dodjeljivat će se sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj, ukupne vrijednosti 152.000.000 kuna.

Detaljnije informacije o programu sufinanciranja možete pronaći na stranici Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja www.mgipu.hr .

Pretprijava za ugradnju osobnih dizala financiranih iz EU projekta Dostupnost do stana

PREDSTAVNIK STANARA 14 GODINA 'MUZAO' NOVAC IZ PRIČUVE! Zagrepčanin (60) novac stanara uplaćivao na svoj privatni račun, evo koliko im je ukupno uzeo

Da je došlo vrijeme da se ozbiljno razmotri status predstavnika suvlasnika u stambenim zgradama, vidi se iz najnovijih slučajeva zlouporabe položaja i ovlasti.
Doc. dr. sc. Dejan Bodul dipl. iur.  novi predsjednik Hrvatske udruge stanara i suvlasnika zgrada

Doc. dr. sc. Dejan Bodul dipl. iur. novi predsjednik Hrvatske udruge stanara i suvlasnika zgrada

21.12-2018. održani su prijevremeni izbori za predstavnike u tijelima udruge. Za novog predsjednika je izabran doc. dr. sc. Dejan Bodul dipl. iur. savjetnik Udruge od 2013.g., asistent na katedri građ