Nastavlja se energetska obnova zgrada

18.10.2016

OTVOREN POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA 'ENERGETSKA OBNOVA VIŠESTAMBENIH ZGRADA'

17. 10. 2016. - Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga 'Energetska obnova višestambenih zgrada'. Svrha Poziva je provedba mjera energetske obnove i korištenje obnovljivih izvora energije u višestambenim zgradama koje će rezultirati smanjenjem potrošnje energije za grijanje/hlađenje kroz integrirani pristup.

U okviru ovog Poziva dodjeljivat će se sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj, ukupne vrijednosti 152.000.000 kuna.

Detaljnije informacije o programu sufinanciranja možete pronaći na stranici Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja www.mgipu.hr .

Pretprijava za ugradnju osobnih dizala financiranih iz EU projekta Dostupnost do stana