Krovni prozori

4.1.2018

1. Ako su krovni prozori dio građevine izgrađene prema projektu  onda su to zajednički dijelovi i održavaju se sredstvima pričuve. To je u situaciji kad dolazi do prokišnjavanja uslijed dotrajalosti. Ako je do prokišnjavanja došlo uslijed nepravilnog korištenja (otvaranje i zatvaranje od strane vlasnika tog posebnog dijela, onda oštećenja sanira on sam.

2. Ako su  krovni prozori ugrađeni naknadno  kao investicija vlasnika tog posebnog dijela, u cijelosti je to njegova obveza.

Pretprijava za ugradnju osobnih dizala financiranih iz EU projekta Dostupnost do stana

PREDSTAVNIK STANARA 14 GODINA 'MUZAO' NOVAC IZ PRIČUVE! Zagrepčanin (60) novac stanara uplaćivao na svoj privatni račun, evo koliko im je ukupno uzeo

Da je došlo vrijeme da se ozbiljno razmotri status predstavnika suvlasnika u stambenim zgradama, vidi se iz najnovijih slučajeva zlouporabe položaja i ovlasti.