Krovni prozori

4.1.2018

1. Ako su krovni prozori dio građevine izgrađene prema projektu  onda su to zajednički dijelovi i održavaju se sredstvima pričuve. To je u situaciji kad dolazi do prokišnjavanja uslijed dotrajalosti. Ako je do prokišnjavanja došlo uslijed nepravilnog korištenja (otvaranje i zatvaranje od strane vlasnika tog posebnog dijela, onda oštećenja sanira on sam.

2. Ako su  krovni prozori ugrađeni naknadno  kao investicija vlasnika tog posebnog dijela, u cijelosti je to njegova obveza.

Predstavnik suvlasnika po ulazima

Zgrada kao jedinstvena građevina mora imati jednog predstavnika.

Novost u rubrici "Pitanja i odgovori

Zbog usklađivanja sa odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, u rubrici "pitanja i odgovori" izvršili smo određene promjene.