Uprava za socijalnu skrb

19.3.2011

Uprava za socijalnu skrb je upravna organizacija u sastavu Ministarstva koja obavlja upravne i stručne poslove vezane uz sustav socijalne skrbi, a posebno skrb o djeci, mladeži i obiteljima koje nemaju dovoljno sredstva za podmirenje osnovnih životnih potreba ili im je pomoć potrebna radi otklanjanja uzroka socijalne ugroženosti;

Unutar uprave za socijalnu skrbi za nas je posebno interesantna  Služba za socijalnu skrb.

Ogledni primjer Odluke o kućnom redu

Ovo je primjer kako bi se trebala donijeti odluka o kućnom redu

Prenamjena stana ili garaže u poslovni prostor

Za prenamjenu stana i li garaže u poslovni prostor nije potrebna suglasnost svih suvlasnika
Edukacije o zaštiti okoliša nikad nije bila tako važna kao danas

Pošto smo prisiljeni da obustavimo edukativne izložbe, na ovaj način vam predstavljamo sadržaj koji se nalazi na plakatima B1 i B2.
Strategija

Kao su se organizirali prosjaci na ulicama Brisela, može im zavidjeti i svaka dobro ustrojena društvena zajednica.

Zaključci s konferencije o sigurnosti, zaštiti okoiša i energetskoj učinkovitosti

22.rujna 2016. godine u Rijeci je održana konferencija na temu stanovanja. Konferenciju su organizirali Hrvatska udruga stanara i suvlasnika zgrada i Udruga gradova u Republici Hrvatskoj pod pokrovit

Zakključak ustavnog suda o Zakonu o energetskoj učinkovitosti

Koliko treba potpisa stanara za obnovu? Ustavni sud ukinuo apsurdno i neprovedivo pravilo

Pitanja i odgovori

I dalje se učestalo ponavljaju ista ili slična pitanja.Molimo da u već objavljenima potražite odgovor na vaše pitanje jer ne stižemo na sva pravodobno odgovoriti

NUŽNE PROMJENE POSTOJEĆIH PROPISA

Više godina pokušavamo ukazati na nužnost promjena u Zakonu o vlasništvu i drugim stvarnim pravima, Uredbi o održavanju zgrada i donošenja Zakona o stanovanju.