Edukacija u osnovnoj školi Viktora Cara Emina- Lovran

Egon Zukić-NZZJZ PGŽ,Iva Erceg-ravnateljica škole i Sonja Džinić Sertić -Komunakac Jurdani

24.11.2021

Nakon Opatije  program "Eko-Liburnija, Zdrava i čista Biser Jadrana  nastavljena je u Lovranu.Predstavnik Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Egon Zukić i  predstavnica "Komunalca Jurdan"i d.o.o. Sonja Džinić Sertić, održali su nkoliko škoskih sati za učenike osnovne škole  Viktora Cara Emina u Lovranu.

Na kraju predavanja svaki učenik je dobio primjerak brošure  "Eko liburnija, lijepa i čista biser Jadrana"

U školi je postavljena izložba sa plakatima i eksponatima te je na taj način pružena mogučnost da se  sa sadržajem upoznaju svi učenici.

Ometanja normalnog korištenja posebnog djela, stana ili drugog prostora

Već bezbroj pitanja se odnosi na ometanje od strane susjeda ili drugih osoba.
Strategija

Kao su se organizirali prosjaci na ulicama Brisela, može im zavidjeti i svaka dobro ustrojena društvena zajednica.

Zaključci s konferencije o sigurnosti, zaštiti okoiša i energetskoj učinkovitosti

22.rujna 2016. godine u Rijeci je održana konferencija na temu stanovanja. Konferenciju su organizirali Hrvatska udruga stanara i suvlasnika zgrada i Udruga gradova u Republici Hrvatskoj pod pokrovit

Zakključak ustavnog suda o Zakonu o energetskoj učinkovitosti

Koliko treba potpisa stanara za obnovu? Ustavni sud ukinuo apsurdno i neprovedivo pravilo

Pitanja i odgovori

I dalje se učestalo ponavljaju ista ili slična pitanja.Molimo da u već objavljenima potražite odgovor na vaše pitanje jer ne stižemo na sva pravodobno odgovoriti

NUŽNE PROMJENE POSTOJEĆIH PROPISA

Više godina pokušavamo ukazati na nužnost promjena u Zakonu o vlasništvu i drugim stvarnim pravima, Uredbi o održavanju zgrada i donošenja Zakona o stanovanju.