Dim-stručni časopis

18.9.2020


 

 

Svaki korisnik uređaja mora biti svjestan neposredne opasnosti ako se ne posveti dovoljno pažnje uređajima i opremi za opskrbu toplinskom energijom. Posebno je to značajno za korisnike uređaja s dimovodima. Nažalost, uz sve  što bi trebali znati i poduzeti, svake godine  se pojavljuju slučajevi sa štetnim posljedicama. Zbog neispravnosti uglavnom nastale uslijed neodržavanja ili dotrajalosti, javljaju se požari sa materijalnom šteto, a nerijetko i s ljudskim žrtvama.

 

Posebno značenje  ima ispravnost i primjena odgovarajuće tehnologije  sa ciljem uštede i smanjenjem zagađenja  okoliša!

 

Kako bi bili što manje žrtve vlastitog neznanja, preporučamo traženje savjeta od stručnih osoba i edukaciju. Značajne i korisne savjete i informacije mogu se pronaći u časopisu "DIM"

 

 

Ovdje imate možete pregledati sadržaj jednog izdanja tog časopisa.;

 
NAJČITANIJE

Roštilj

Roštilj

Zbog roštiljanja na terasi završili na sudu: Sada se znaju pravila,a za kršenje kazna je do 250.000 eura!

Zaključci s konferencije o sigurnosti, zaštiti okoiša i energetskoj učinkovitosti

22.rujna 2016. godine u Rijeci je održana konferencija na temu stanovanja. Konferenciju su organizirali Hrvatska udruga stanara i suvlasnika zgrada i Udruga gradova u Republici Hrvatskoj pod pokrovit

Zaključak ustavnog suda o Zakonu o energetskoj učinkovitosti

Koliko treba potpisa stanara za obnovu? Ustavni sud ukinuo apsurdno i neprovedivo pravilo

Pitanja i odgovori

I dalje se učestalo ponavljaju ista ili slična pitanja.Molimo da u već objavljenima potražite odgovor na vaše pitanje jer ne stižemo na sva pravodobno odgovoriti
Vodič s korisnim savjetima za sigurno, kvalitetno i ekonomično stanovanje

Vodič s korisnim savjetima za sigurno, kvalitetno i ekonomično stanovanje

Zbog ubrzanog razvoja događaja vezanih za upravljanje, održavanje i razvijanje ukupnih odnosa u zgradama i zajednici, općenito, objavljujemo cjelokupan sadržaj Vodiča u originalnom izdanju.


NOVA INICIJATIVA

(Objavljeno 27.1.2013)

Nova inicijativa je pokrenuta na nacionalnoj razini i nadamo se da će se konačno pokrenuti ovo značajno društveo pitanje.

INICIJATIVA ZA DONOŠENJE STAMBENOG ZAKONA I IZMJENE U ZAKONU O VLASNIŠTVU I DRUGIM STVARNIM PRAVIMA.Objavljeno na ovom portalu 2009.g.

Udruga stanara i Hrvatsko pravničko društvo Rijeka pokrenuli su inicijativu za donošenje Zakona o stanovanju i promjene u Zakonu o vlasništvu i drugim stvarnim pravima. MOLIMO DA PROČITATE DO KRAJA I

NUŽNE PROMJENE POSTOJEĆIH PROPISA

Više godina pokušavamo ukazati na nužnost promjena u Zakonu o vlasništvu i drugim stvarnim pravima, Uredbi o održavanju zgrada i donošenja Zakona o stanovanju.

Hrvatska udruga stanara i suvlasnika zgrada koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se