Novost u rubrici "Pitanja i odgovori

1.10.2018

Zbog  zakonskih odredbi o zaštiti osobnih podataka,  došlo je do zastoja u davanju odgovora  na pitanja građana. Izvršili smo  potrebite promjene  i slijedi normalno odgovaranja  na pitanja.

Napominjemo da se veliki broj pitanja ponavlja  pa vam savjetujem da prije postavljanja novog pitanja, pogledate  rubriku "Učestala pitanja" ili uz pomoć preglednika potražite slično pitanje i odgovor. Vjerujemo da između više od 15 000 pitanja i odgovora, možete pronaći i ona koja  vas interesiraju.

UREDNIK

Novost u rubrici "Pitanja i odgovori

Zbog usklađivanja sa odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, u rubrici "pitanja i odgovori" izvršili smo određene promjene.

Predstavnik suvlasnika po ulazima

Zgrada kao jedinstvena građevina mora imati jednog predstavnika.

Zaključci s konferencije o sigurnosti, zaštiti okoliša i energetskoj učinkovitosti

Dana 22.09.2016. godine u Rijeci je održana konferencija na temu stanovanja. Konferenciju su organizirali Hrvatska udruga stanara i suvlasnika zgrada i Udruga gradova u Republici Hrvatskoj, pod pokrov