FASADA U POLA CIJENE Fasada na objektu je bila "Jumpet" ( s azbestnim vlaknima ), te je ista prethodno uklonjena samo na oštećenim djelovima ( trusnim ), sanirana armatura, te ugrađen toplinski "Bekatherm standard" sustav sa EPS pločama debljine 8 cm ( Stiropor ) robne marke "Bekament" koji posjeduje sve certifikate u RH, kao i certifikate izdane u Švicarskoj i EU. Ukupno vrijeme radova na 2100 m2 fasade trajalo je ukupno oko 70 dana od dana početka radova, te je izvedeno po svim pravilima građevinske struke od strane certificiranog izvođača. Radove izvela građevinska tvrtka stručnim vodstvoma Dražena Volodera.

PRIJE SANACIJE

TIJEKOM SANACIJE

NAKON SANACIJE

UPRAVITELJ- PODSJETNIK

Iako već dgo na ovom portalu postoji sadržaj u kojem se mogu vidjeti obveze upravitelja, i dalje nam se postavljaju pitanja na tu temu.
Molimo da ubuduće koristite sadržaj portala prije nego l

Zaključci s konferencije o sigurnosti, zaštiti okoliša i energetskoj učinkovitosti

Dana 22.09.2016. godine u Rijeci je održana konferencija na temu stanovanja. Konferenciju su organizirali Hrvatska udruga stanara i suvlasnika zgrada i Udruga gradova u Republici Hrvatskoj, pod pokrov